發新話題

4月吹波

引用:
原帖由 DrHorse 於 2011-4-3 04:29 發表

刨馬仔唔記得買 tim ... 走
好彩又記得買.........哈哈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 muimui 於 2011-4-4 23:05 發表

好彩又記得買.........哈哈
連過 8 口莊 ...
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

引用:
原帖由 DrHorse 於 2011-4-4 23:30 發表

連過 8 口莊 ...
仲要係馬會順序的 25-32 場, 請教師兄是賭運嗎?

引用:
原帖由 江仔 於 2011-4-5 00:11 發表

仲要係馬會順序的 25-32 場, 請教師兄是賭運嗎?
of course la.........但要選啱場次先得

想問運是佔多定少....也是因你的個人決擇的嗎????

記得呀Lam有首歌......其中有一句係咁...........發揮決擇力量....再起我新門牆..........

當然....我是極相信Dr.的模式法.........往後的就要自己去決定怎樣下注........

好煙..........連眼水都攻埋出黎..........

變倍成功,有馬本LU!

引用:
原帖由 jk888kk 於 2011-4-10 12:56 發表
變倍成功,有馬本LU!
how about tonight????????

我亂黎架喎,個1比1都係場波最後十分鐘先買,買完漢堡打少個,根住補時先一比一,完全係靠運!

馬會真係好嘢喎, 呢場波無得賭, 果真好有默契

拍戲

真係有運,錯有錯著,本來係買桑坦德主和客和再加主客和既和,點知原來督錯左21場既主客和既和,後尾發現督錯左,桑坦德已經開左波,好在有即場,即刻補返注和,再係下半場補多注1:1波膽!嗰邊打少個又居然可以頂到尾!

發新話題