發新話題

9月 臨場心水站

引用:
原帖由 jk888kk 於 2010-9-8 01:59 發表
依場齌貼唔買:31場委內瑞拉Win主客和主勝!
唔買就開架啦!

國際體育會[0/+0.5]

longlong, 不如一個月開一個 "臨場心水帖" rather than by everyday.
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

回復 23# DrHorse 的帖子

收到

手痕
0333        10-09-2010
00:36                過關
3X1
讓球
主客和
讓球主客和
        星期四 2 普丹迪 (主) 對 艾華爾 (客)
主 [0/-0.5] @ 2.13
星期四 3 山度士 (主) 對 保地花高 (客)
主 @ 1.75
星期四 4 華斯高 (主) 對 明尼路 (客)
客 [+1] @ 2.10

引用:
原帖由 longlong1984 於 2010-9-10 00:58 發表
手痕
0333        10-09-2010
00:36                過關
3X1
讓球
主客和
讓球主客和
        星期四 2 普丹迪 (主) 對 艾華爾 (客)
主 [0/-0.5] @ 2.13
主 @ 1.75
星期四 4 華斯高 (主) 對 明 ...
sorry...我反左呢場

使用理論一投注
sorry bro for late post record
因為小弟呢排好忙
一部電腦用太多野...一時間買左唔記得post
仲有兩場係今晚的

而可能會問點解唔買德乙個3場...
因為德乙係數據上黎講...唔適合用呢個pattern.
可以買3x1
但唔係重心
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

死神推介

咸史達斯+1

引用:
原帖由 jk888kk 於 2010-9-11 00:18 發表
死神推介

咸史達斯+1
42'        上        1赫根        2-0        咸史泰斯       

死神一出,問你驚未

發新話題