發新話題

11月8日澳洲阿聯酋錦標賽心水對碰W及QP

11月8日澳洲阿聯酋錦標賽心水對碰W及QP

S1-1  3 酒精 5 舉重若輕
S1-2   13東方郵輪 12公爵城堡
S1-3  3 帝王出征 8 王者侍衛  5 帶來好運
S1-4  10 尚多湖 11 星群
S1-5   7 喜勁舞  2 殲滅者 3 飛快神駒
S1-6  11 旋轉之美 13 女主播
S1-7  1 牛津南村  7 雷震 13 心靈感應
俾2隻建議買對碰W ~俾3隻馬建議買QP~今次已盡量唔選馬會俾果D貼士~免得人地以為我抄馬會~但如S1-3 ~ 3 帝王出征 呢DWIN左9成嘅馬唔俾點得呀又~又好似S1-2嘅4號楊樹王咁~其實有機會WIN的~但廢事又話我抄馬會~只好忍痛唔俾~唯有俾D唔同馬會貼士D馬~但又好可能話我抄太陽~東方~蘋果咁~隻隻馬都有人俾架啦~隻隻抄咩~岩心水咪跟下~唔岩心水咪買自己D心水可也~

都已說楊樹王冇俾~因馬會及三料都俾~

唔好誤會左呀, APPLE哥, 只係馬會D 貼士未試過贏架
萬一撞左馬會貼士就寧願唔買好過呀

三料王, 馬會心水網係刪馬必備工具

今朝10:40開始
我又貼下自已心水,Q四隻互串
S-1 8寄予厚望,14百力噴射,1知識過盛,6金之瑰寶
S-2  4楊樹王,15釀酒葡萄,6勝來臨,11迴旋
S-3  2大存量,3帝王出征,6俏百合,1彭城貴胄
S-4 10尚多湖,2蘭卡盧比,9遠大前景,1緩衝之計
S-5 11鑿石利器,6立成者,7喜勁舞,5著迷
S-6  9絕崖深谷,2土風舞,3星威人旺,1招徠
S-7  4搖滾快駒,7雷震,9暴利星,12莎蘭加冕

回復 3# 發發發貓貓 的帖子

就係馬會同三料都俾S-1 8寄予厚望~所以第1場冇加啊~ 唔係中位置Q啊~

2蘭卡盧比我都唔俾啦~其實唔要點得~

臨場再睇下D馬自己執生啦師兄2場11第1隻唔要~~~2同3檔差~難道真是4,6,13,15跑??

回復 4# michaelcc 的帖子

多謝MICH師兄提供心水~集思廣益~最好一早出等小弟一早跟番少少~E家我去左馬會買定曬自己心水等死~

勁呀~第2場位置Q 6XX

S1-2   13東方郵輪 12公爵城堡 嘩分690幾QP~

發新話題