發新話題

馬後炮

引用:
原帖由 哈佛嬴波學生 於 2014-11-9 21:06 發表
何解呢
今天我只覺得第4場孖寶易中咋BO
各施各法姐

引用:
原帖由 哈佛嬴波學生 於 2014-11-9 21:06 發表
何解呢
今天我只覺得第4場孖寶易中咋BO
第四囗孖寶兩關唔少馬,我要臨場至知錢放在那。

第八場超凡夢想初上千四唔值咁熱,反而觀自在竟有大量過關飛,我相信係明多多過的,有了頭關,下一場只要隻七。

如果頭關係回飛馬,睇孖寶就多數回飛。

睇孖寶飛要心水清。睇飛要知各路人關係,多少也要知。

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2014-11-10 14:57 發表
Superboy 兄,
睇孖寶飛要心水清。睇飛要知各路人關係,多少也要知。
可否講多少少,睇飛心得同埋各路人馬關係????
有排講,但我只看到表面,例如現任練馬師曽做誰的副練,佢地落飛時就有根據得多。

但騎、練、同馬主等,只係諗多一瓣,看否加強出手信心。

例如昨天紅旗係老巫基本座騎,馬有準備自會賣力,臨埸名馬開頭冇飛,臨尾狂落自對紅旗信心十足,東告兄弟嘛。下射蔡仔隻10號,有晒關係,又落飛,咁就可下注。

Talk more later

呢個週六文廐嘅果然醒唔報名可能有玄機。

上週日四班千二列後備,本應今週末有保䕶權,點知冇報名,操練又正常,可能有惡爺在,費事打無把握之仗。

同文廐最密切莫如大摩,係咪反映飛來猛W得。

另一組有雅寶。到時睇柏寶呢兩場騎乜先。

下次果然醒報名,睇下文廐有冇馬一齊起孖先。

孖寶睇飛可以看到錢放在那,但如只跟不做功課,長買埋單未必有so。

孖寶臨尾有四成注碼,實有聰明錢,不會亂石投林。

例如昨天明多多試閘好靚,大幅増磅對新馬同老蔡係好現象。DrHorse曾問老蔡到位未,我話未,所以得一隻費事講。

但下射孖寶只有7,11和13飛勁。搭11同13同落了約四成,但搭紅旗企硬7.9倍,加上上文曾講紅旗同老巫關係,加上名馬臨尾至落飛,呢埸Q好易中。

所以睇孖寶看了錢放在那仍要諗好多。

引用:
原帖由 思琳 於 2014-11-10 23:12 發表

即使知道錢放在那,如果諗錯隔離一樣好容易輸,是這意思嗎?

那如何可有效率或規則去善用這個功具?

希望可以指教一下小弟
還原基本步,先刨馬,等機會先下注,最後贏錢機會大。

簡單説,如一埸馬有心水,就要留意上一埸孖寶射下來之飛,主要看頭馬,有時實力馬跑Q,亦看下射那幾匹有落重飛,如過熱門,以最少不退飛為原則。

開始可找三兩個賽馬天作記錄看效果如果。

有心人有聰明錢,但跟風大款客錢更多,但多數會玩單場W,所以獨贏一埸有投注額二千萬,但一口孖寶投注額只不過三四百萬,有心人在多數情況下會懂收窄下射範圍。

同馬房孖寶一般較獨贏二串一縮水,所以看飛會較搭其他為重飛,但唔代表有心人買,所以同馬房孖寶於最後幾分鐘不退飛為佳,否則十輸六、七,不妨做記錄看看。

第七囗孖寶
5 》 3, 8, 10

Changed first from 5 to 1

發新話題