發新話題

馬後炮

臨場第八口孖寶易中。

何解呢
今天我只覺得第4場孖寶易中咋BO

容廄把嘉應小子跑週三,讓觀自在跑今日,在廄主眼中一定上二班。

引用:
原帖由 哈佛嬴波學生 於 2014-11-9 21:06 發表
何解呢
各施各法姐

引用:
原帖由 哈佛嬴波學生 於 2014-11-9 21:06 發表
何解呢
第四囗孖寶兩關唔少馬,我要臨場至知錢放在那。

第八場超凡夢想初上千四唔值咁熱,反而觀自在竟有大量過關飛,我相信係明多多過的,有了頭關,下一場只要隻七。

如果頭關係回飛馬,睇孖寶就多數回飛。

睇孖寶飛要心水清。睇飛要知各路人關係,多少也要知。

尾4場頭馬跑前一夜飛數已顯示冇對手,隻隻開飛得20蚊左右,大師一開飛得15蚊仲誇張

引用:
原帖由 Superboy 於 2014-11-10 08:44 發表

第四囗孖寶兩關唔少馬,我要臨場至知錢放在那。

第八場超凡夢想初上千四唔值咁熱,反而觀自在竟有大量過關飛,我相信係明多多過的,有了頭關,下一場只要隻七。

如果頭關係回飛馬,睇孖寶就多數回飛。

...
Superboy 兄,
可否講多少少,睇飛心得同埋各路人馬關係????

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2014-11-10 14:57 發表
Superboy 兄,
可否講多少少,睇飛心得同埋各路人馬關係????
有排講,但我只看到表面,例如現任練馬師曽做誰的副練,佢地落飛時就有根據得多。

但騎、練、同馬主等,只係諗多一瓣,看否加強出手信心。

例如昨天紅旗係老巫基本座騎,馬有準備自會賣力,臨埸名馬開頭冇飛,臨尾狂落自對紅旗信心十足,東告兄弟嘛。下射蔡仔隻10號,有晒關係,又落飛,咁就可下注。

Talk more later

呢個週六文廐嘅果然醒唔報名可能有玄機。

上週日四班千二列後備,本應今週末有保䕶權,點知冇報名,操練又正常,可能有惡爺在,費事打無把握之仗。

同文廐最密切莫如大摩,係咪反映飛來猛W得。

另一組有雅寶。到時睇柏寶呢兩場騎乜先。

下次果然醒報名,睇下文廐有冇馬一齊起孖先。

發新話題