發新話題

11月9日 (田草日賽) - 冷馬心水開心分享 ^ ^ ( #95.)

引用:
原帖由 DrHorse 於 2014-10-19 18:02 發表

跟足, 再見最後 10 倒水, 調轉頭買多條. 可惜中得唔應. 繼續努力.
DR師父應該無刨依場,否則就係依條單棍!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 jk888kk 於 2014-10-19 20:40 發表

DR師父應該無刨依場,否則就係依條單棍!
你都知高班短途我多數無乜心機度 ...
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

今晚想集中D刨下場盃賽,第7場三班 1650M,出賽馬10馬匹。

9號 " 盈威勇士 " - 上仗泥地1650M快鬥大把世界,結果分別跑個第2第3,勁抽到爆炸!  大把世界之後再出泥地已補中。 盈威勇士上仗改配李富,呢條契弟死捉爛捉毫無發揮,段段冇野睇,直頭可以話喺揾x笨,今次減多4磅只係負115磅,形勢上勁貼近上季中跑谷草1650M惡鬥聰明波一仗,計到啱啱好今次仲擺個雷神上去添,明過明報啦,今次擺明要 ..... 做野!!!

1號 " 香港興旺 " - 降班兼換人,又走去試大閘,動作多多都唔Q知佢攪邊科,上季同程負重磅跑外檔但仍然可以力拼海倫之寶入Q,你話佢流不是流,呢D馬要留意丫!  

6號 " 國粹精華 " - 上仗轉倉初出,睇落就跑啱哂啦,不過 ...... 真係好似無乜追勢, 有早飛架所以呢隻只宜作配。

再揀多2隻形勢上預計有利嘅冷腳 4號 " 奪金 " & 7號 " 綫路明星 " ,分頭點都好過隻排8檔嘅熱門風采掛?!!

Good Luck My Friends ^ ^

夜馬多D時間,刨多場!!  另外一心水場次,第2場五班跑千八米

10號 " 醒少少 " - 呢隻上仗跑沙田1600M後上如炮彈,結果只輸個零馬位,可以講係絕唔野少!!  又係嗱嗱聲換雷神,執到個黃金1檔 ….. 嘩!  今舖真係如虎添翼。

4號 " 彩利 " - 上仗跑泥地1650M劣檔全程被頂在外疊,但最後都輸唔遠喎,今次慶幸執番個2檔,絕對係有變身條件嘅馬,要留意丫!

6號 " 歡欣滿載 " - 上仗屬唯一可以後上追得近嘅馬,狀態保持到所以要兼顧埋。

冷腳方面比較鍾意8號 " 喜跑得 " & 9號 " 喜相逢 " ,希望今場可以雙喜臨門,如果真係甘就世界美麗了!

Good Luck My Friends ^ ^

多 謝 平 哥  心 水分 享!

多謝支持 !!!

多謝平哥細心分析

盈威勇士完全同意師兄講法,買李富輸甩褲,上次3檔可以唔放頭比8同11檔放頭睇到血都嘔埋,超級廢柴

多謝版主平哥細心分析

引用:
原帖由 香港賽馬 於 2014-10-22 14:27 發表
多謝版主平哥細心分析
Be noted, 平哥 並非 版主.
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

發新話題