發新話題

11月9日 (田草日賽) - 冷馬心水開心分享 ^ ^ ( #95.)

support for sharing

引用:
原帖由 平.馬.人 於 2014-10-15 13:29 發表
Hello 大家好, 細佬叫阿平, 屬賭仔一名, 先同各位師兄 Say 個 Hi, 希望今晚唔洗 "揩"!!!  Yeah ~ ~ ~

眼見一眾師兄及高手嘅無私分享, 攪到細佬我都心痕又心癢, 終於都忍唔住 ...
3.4.場我都有匹冷冷地既"蛋",唔知會唔會相同呢....

引用:
原帖由 .神六. 於 2014-10-15 17:34 發表

3.4.場我都有匹冷冷地既"蛋",唔知會唔會相同呢....
原來係神六兄,失敬失敬!!
老兄今次有乜好心水呢?

引用:
原帖由 平.馬.人 於 2014-10-15 13:32 發表
要贏錢嘅話一場就夠, 所以今晚決定重點花時間去研究一下第4場算數, 我阿平初步嘅基本分析喺下面:

#1.  勁開心 - 今晚執到個4檔, 好彩丫!  形勢上同之前嬴甩哂時差唔多, 要留意!
...
第四場 1 勁開心       
上仗 08/10/14 Race (場次72)沙田 全天候跑道       
第4班/1200 排11檔 好地,
賽事首800米時間為45.35,比馬會標準時間快0.50。馬匹自外檔出閘,受推策上前,落後領放馬一個半馬位。沿途走外疊,沒有遮擋。
今仗排4檔,配 羅理雅 ,真係要留意。

黃燈平馬人,一定支持
http://uturn-uturn2.blogspot.com/

有CHING出帖,全力支持

今晚出師不利,末能夠幫到各方友好,實在抱歉!

引用:
原帖由 平.馬.人 於 2014-10-15 23:56 發表
今晚出師不利,末能夠幫到各方友好,實在抱歉!
平哥,
唔世抱歉,多謝用心分析!

唉! 已經飛左隻9檔偉寶之星啦!  飛得9檔自然冇諗過11檔,點都計唔到11檔隻野竟然都可以埋到嚟,好x野!!!!

等我再檢討下先,希望星期日可以揾到D好野俾大家,多謝各位好友嘅支持!

引用:
原帖由 平.馬.人 於 2014-10-16 01:05 發表
唉! 已經飛左隻9檔偉寶之星啦!  飛得9檔自然冇諗過11檔,點都計唔到11檔隻野竟然都可以埋到嚟,好x野!!!!

等我再檢討下先,希望星期日可以揾到D好野俾大家,多謝各位好友嘅支持!
希 望 平 哥 继 續 猛 料 分 析 !

發新話題