發新話題

11月9日 (田草日賽) - 冷馬心水開心分享 ^ ^ ( #95.)

11月9日 (田草日賽) - 冷馬心水開心分享 ^ ^ ( #95.)

11月9日 (田草日賽) - 冷馬心水開心分享 ^ ^ ( #95. )

11月2日 (田草日賽) - 冷馬心水開心分享 ^ ^ ( #84.& 85. )

Hello 大家好, 細佬叫阿平, 屬賭仔一名, 先同各位師兄 Say 個 Hi, 希望今晚唔洗 ""!!!  Yeah ~ ~ ~

眼見一眾師兄及高手嘅無私分享, 攪到細佬我都心痕又心癢, 終於都忍唔住要出 . . . . . . . 心水喇!

初步心水場次為今日第3 & 第4場, 不過最後都只喺打算集中精神玩一場, 場場玩嘅話一定有機會輸,到時贏錢變輸錢就唔X抵丫! Right?!!

第3 & 第4場六環彩頭關、三T頭關, 看似好揾錢, 其實有d險, 五班1650做六環彩頭關, 話跑哂正路馬你信唔信?  三T頭關話跑哂大熱門入嚟你又信唔信??  我又唔多信囉老友!!  其實細佬自己已經 lock 住幾匹好野, 自覺都幾有機會下, 不過 ....... 當然喺要睇埋臨場賠率先夠膽同大家分享喇, 各位師兄如果都有興趣趴下冷野嘅話,開跑前不妨留意下細佬D心水分享丫!   多謝支持!!  

要贏錢嘅話一場就夠, 所以今晚決定重點花時間去研究一下第4場算數, 我阿平初步嘅基本分析喺下面:

#1.  勁開心 - 今晚執到個4檔, 好彩丫!  形勢上同之前嬴甩哂時差唔多, 要留意!

#4.  偉寶之星 - 試閘勁但排9檔, 同場快馬又多預計會層層頂, 大熱門馬拖做配腳算數!

#7.  無敵劍俠 - 上季喺三班草地 1200 都近喇, 今次跑四班都只喺負中磅, 著數丫!  加埋騎練蜜月期,  嘩嘩嘩!!!  最佳冷門馬, 真喺唔買都要睇吓!!

#8.  草原威龍 - 呢隻野無近績只喺贏大閘, 時間、對手和走勢僅屬一般個種,  不過 ……有D早飛所以都要兼顧埋!

#9.  巧龍, - 呢隻野連仗跑草都近喎, 今次跑泥對手較弱, 可能今場喺偷襲大好機會丫, 值得去留意!!

暫時睇到嘅係甘樣, 夜D先決定點買

心水開心分享:

1拖 5,6,7,8,9 (Q卅QP心水介紹)

** 5 號有飛,要拖!

R6). 即場心水開心分享

#3 高山神駒 1W5P

支持吓先

4場心水冷門係至尊,前置馬二檔,相信另一隻更快的偉寶之星初出會更快,羊淪只要跟到前段,以上次千四草地,外叠都跟到最後二百先斷計,今場充滿冷味。

絕對同意

多 謝 平 哥 冷 馬 心 水 開 心 分 享。

支持吓先!

強帖留名支持 

支持!!!

發新話題