發新話題

再出上名馬

回復 28# 紅山綠水 的帖子

其實選中京城珍寶一點都不難,只要用心分析一下便知,上季這馬有場賽事跑第2,在他名次以下是沙地王子,四季星和名馬,還要騎師湯智傑可以後上跑贏薛寶力根本沒可能,只有馬匹本身水準高才做到,還要韋達(做戲高手)試了2次泥閘都係尾後,本身如果泥地適應力差沒理由不知道,但還要跑泥地,如果要減分都已經是5班了不贏馬還要等甚麼? 衆人皆醉我獨醒

引用:
原帖由 DrHorse 於 2014-10-10 10:43 發表
你都唔識化危為機. 最好一直係咁, 次次賭韋達棄騎不知幾爽 ...
賽馬術語之一 : History Ever Repeated (歷史在不斷重演)

韋達 揀騎 豐華盛甲 大熱漏閘, 棄騎 皇帝諭令 差點得手.
韋達 揀騎 威勢之寶 大熱失蹤, 棄騎 大把世界 爆冷.

大把世界 好難中咩. 陸續有來呀, 兄弟 !
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

Dr勁呀!以後度到D咩好野記得通知小弟
小弟想跟你學野呀!!

引用:
原帖由 eric88eric 於 2014-10-16 19:32 發表
Dr勁呀!以後度到D咩好野記得通知小弟
小弟想跟你學野呀!!
呢 d 手法一字咁淺, 完全唔駛問人, 只要大家肯自己動下腦筋.
However, 若然養成等人和問人的習慣, 咁咪永遠都唔識囉 !
想學野可以去訪客特區睇下 post, 包你受用無窮.
https://www.facebook.com/drhorsehk/

點解癈達可以出D估惑招呢

唔好乜野都賴騎師, 練馬師無份咩 ?!

回復 34# DrHorse 的帖子

完全贊同會長講法,賭馬最大樂趣就係贏錢,係要靠自己眼光同平時賽後分析得出成果

引用:
原帖由 DrHorse 於 2014-10-16 13:30 發表

賽馬術語之一 : History Ever Repeated (歷史在不斷重演)

韋達 揀騎 豐華盛甲 大熱漏閘, 棄騎 皇帝諭令 差點得手.
韋達 揀騎 威勢之寶 大熱失蹤, 棄騎 大把世界 爆冷.

大把世界 好難中咩. 陸續有來呀, 兄 ...
有師父教導,當然唔難中啦,早一晚已經度掂,飛都唔使對就收錢啦

ps.黑色部分屬會內訊息,不便供開

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
画人画虎难画骨,知人知面不知心
逢人且说三分话,未可全抛一片心
君子小人難劃分,口蜜腹劍要小心

回復 38# 思琳 的帖子

大把世界唔難中係卡通飛飛唔係個個買到,師兄果然強

引用:
原帖由 平凡的投資 於 2014-10-17 08:28 發表
大把世界唔難中係卡通飛飛唔係個個買到,師兄果然強
我是用獨有的數學模型計算出最佳連贏配腳,而卡通飛飛正是其中一隻,其實我仍是初哥,還有很多東西要學

画人画虎难画骨,知人知面不知心
逢人且说三分话,未可全抛一片心
君子小人難劃分,口蜜腹劍要小心

發新話題