發新話題

再出上名馬

引用:
原帖由 平凡的投資 於 2014-10-13 10:56 發表
看得出你非常有步速智慧
小弟只略懂皮毛,只有小學生水準,師兄才是固中高手
画人画虎难画骨,知人知面不知心
逢人且说三分话,未可全抛一片心
君子小人難劃分,口蜜腹劍要小心

4場4偉寶之星 ,2試大閘強組時間,有快前快速, 一放到底,5 無敵過唔過到佢呢

1場天狼星,試閘好,上場放得急,跟天弓燒死 ,轉場+換人,火燒都唔熱,補中

BB仔水平, 跟下眼呀大佬

引用:
原帖由 紅山綠水 於 2014-10-14 01:35 發表
BB仔水平, 跟下眼呀大佬
暫時只看到天狼星有點形勢,馬匹本身不算太超級,多次韋達負輕磅騎上都沒法勝出,證明實力有限,反而韋達選騎京城珍寶可能勝出機率還大,這馬每次輸都不遠證明實力不錯

泥地始終是我最弱一項,要顧慮的因素太多,馬匹本身泥地適應力檔位和場地好懷都影響太大,所以我比較少投資在泥地上

引用:
原帖由 紅山綠水 於 2014-10-13 23:55 發表
4場4偉寶之星 ,2試大閘強組時間,有快前快速, 一放到底,5 無敵過唔過到佢呢
Support!!!

引用:
原帖由 平凡的投資 於 2014-10-14 16:06 發表

暫時只看到天狼星有點形勢,馬匹本身不算太超級,多次韋達負輕磅騎上都沒法勝出,證明實力有限,反而韋達選騎京城珍寶可能勝出機率還大,這馬每次輸都不遠證明實力不錯
好眼光 比你說中

發覺經常跑出熱門馬隔離檔的馬

引用:
原帖由 平凡的投資 於 2014-10-14 17:28 發表
泥地始終是我最弱一項,要顧慮的因素太多,馬匹本身泥地適應力檔位和場地好懷都影響太大,所以我比較少投資在泥地上
i have same view
画人画虎难画骨,知人知面不知心
逢人且说三分话,未可全抛一片心
君子小人難劃分,口蜜腹劍要小心

發新話題