發新話題

12月 吹波站

引用:
原帖由 江仔 於 2010-12-19 10:47 發表
請問有無兄弟識得幫我計吓, 如果圈住果關係和波, 我finally收幾多錢呢??
用excel計晒22條飛 (可能要計44條)
你想對沖?

引用:
原帖由 龍一 於 2010-12-19 11:13 發表

用excel計晒22條飛 (可能要計44條)
你想對沖?
中哂收幾多我計到, 如和波就唔識計.
想買番少少 平半 主

江仔..你圈果場腰斬埋?

引用:
原帖由 ryan 於 2010-12-19 16:27 發表
江仔..你圈果場腰斬埋?
係呀, 買 6 場 3 場取消, 唔知係好彩定唔好彩!?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

留位

主客和 星期日 6 樸茨茅夫 對 米禾爾 和 3.30   
主客和 星期日 7 昆士柏流浪 對 史雲斯 和 3.20   
主客和 星期日 17 狼隊 對 韋根 和 3.25   
主客和 星期日 20 打比郡 對 唐卡士打 客 3.15   
主客和 星期日 26 錫菲聯 對 侯城 和 3.05

引用:
原帖由 龍一 於 2010-12-25 01:06 發表
留位

主客和 星期日 6 樸茨茅夫 對 米禾爾 和 3.30   
主客和 星期日 7 昆士柏流浪 對 史雲斯 和 3.20   
主客和 星期日 17 狼隊 對 韋根 和 3.25   
主客和 星期日 20 打比郡 對 唐卡士打 客 3.15   
主客和 ...
今晚有無好野賀聖誕 ... ?!
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

引用:
原帖由 DrHorse 於 2010-12-26 19:11 發表

因天氣惡劣,星期日5,9,10,12,14,23,25,27,28,29,31,32,33,34,35,37,40之球賽已宣佈無效。相關單場注項獲退款;過關注項當一倍成功過關處理。

因天氣惡劣,星期日8 查爾頓對修咸頓之球賽已暫停接受投注。

一堆退出波

仲有幾mins 夠膽就跟

讓球主客和 星期日 30 哈特斯菲爾德 (主) 對 哈特普爾 (客)
客 [+1] @ 2.30  

讓球主客和 星期日 26 錫菲聯 (主) 對 侯城 (客)
客 [+1] @ 1.70

引用:
原帖由 DrHorse 於 2010-12-26 19:11 發表

原本唐卡都ok
不過取消左
星期日 26 錫菲聯 對 侯城 和 3.05 吧
我都會買返$20-40
睇睇曼聯贏幾多先

引用:
原帖由 龍一 於 2010-12-26 23:01 發表

原本唐卡都ok
不過取消左
星期日 26 錫菲聯 對 侯城 和 3.05 吧
我都會買返$20-40
睇睇曼聯贏幾多先