發新話題

龍一 賭纜投注

引用:
原帖由 jk888kk 於 2011-9-27 19:37 發表

啲注碼點解一時二十,一時幾場四十,一時八十;如果賭纜計,係一場輸左,下一場加倍,直至去到百六或三百二為止,但我見你一時又多啲,一時又變左六十,咁即係咩纜呢?雖然我知道你有幾場係同時間開 ...
唔係架
首先啦
每一場都最少有$20先
咁我就會先買$20
然後輸左...下一場就會補多$20 (即total $40)
係有時候會錯左注碼, 原因有好多, 一時係轉左盤, 一時係同一時間開賽
所以都係有bug係呢到, 我都未fix到點解決, 唯有係一個合理既注碼, 即係對比上一場中唔中而決定
如果同一開賽, 暫時係決定係平均注碼, 即係推到160時, 有兩場, 就會$80 同$80
我知係同"纜"有唔同, 但我未諗到點解決, 希望各兄弟幫忙諗諗
而...重點係, 我星期日出左街食飯...迪加史卓普 對 格羅寧根呢場只買左$20 並唔係輸打贏要
只係我追唔切賽果加唔到注
而卡利亞里 對 烏甸尼斯呢場係$20+$20+$120, 頭$20係必買, 中$20係估計到前幾場都兇多吉少, 一定要加注
而尾$120係返到屋企見到輸晒個三場, 呢$120加埋頭$40就係$160, 即係推到$160了
而戈亞尼恩斯 對 彭美拉斯, 其實就訓左了, 用手機投注所以錯左, 個人失誤

希望解釋到你既問題
如果有其他問題隨時提出, 等我可以完善我既投注方式, Thank you

2011-09-27 3場

星期二 3        莫斯科中央陸軍 對 國際米蘭        和        3.15               
星期二 6        特拉布宗 對 里爾        和        3.10               
星期二 20        米爾頓凱恩斯 對 查爾頓        和        3.40

下次試下手多買主和客和先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

艾薩德 對 沙巴罕 和
華倫西亞 對 車路士 和

引用:
原帖由 龍一 於 2011-9-28 23:29 發表
艾薩德 對 沙巴罕 和
華倫西亞 對 車路士 和

星期四 7        些路迪 對 烏甸尼斯        和        3.10               
星期四 8        雷恩 對 馬德里體育會        和        3.15

引用:
原帖由 龍一 於 2011-9-29 10:36 發表
星期四 7        些路迪 對 烏甸尼斯        和        3.10               
星期四 8        雷恩 對 馬德里體育會        和        3.15

星期五 4 西里安斯卡(主) 對 佐加頓斯(客) 主客和  和@3.25
$ 20.00

一星期成績, 不錯了
有50%回報
此方式平注$20, 都有30%回報
而今晚是最後一晚投注
因為這個方法對於我來說已是成功了
有正回報
希望大家都能夠有得著吧

引用:
原帖由 龍一 於 2011-9-30 19:56 發表
星期五 4 西里安斯卡(主) 對 佐加頓斯(客) 主客和  和@3.25
$ 20.00

發新話題