發新話題

龍一 賭纜投注

引用:
原帖由 longlong1984 於 2011-9-24 17:21 發表
MC開盤半球高水....
馬會開盤到而家就暫時冇乜點郁
我既見解係MC高水時馬會低水
尋日兩場都和左
白禮頓 對 列斯聯 同 肯薩斯體育會 對 費城聯
所以都要小心d

不過而家MC落返去1.7
而wygan真係麻麻, 所以TOT都岩玩既

可惜般尼茅夫輸90'
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 longlong1984 於 2011-9-24 16:41 發表
冇心水之亂篤 睇成晚
7094 24-09-2011
16:14  過關 主客和
6X1 星期六 12 鄧弗姆林 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
客 @ 1.23
星期六 21 利物浦 (主) 對 狼隊 (客)
主 @ 1.29
星期六 24 韋根 (主) 對 熱刺 (客)
...
做乜有本月波帖唔 post, post 係人 o地度 ??
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

thx 龍一

引用:
原帖由 DrHorse 於 2011-9-25 02:32 發表

做乜有本月波帖唔 post, post 係人 o地度 ??
唔怪得搵唔返  原來貼左來呢度

目標場次

基爾禾 對 熱拿亞                3.00  $80 confirm

加爾斯 對 希爾星堡                3.25 $80 confirm
迪加史卓普 對 格羅寧根                3.50  $20 confirm
卡利亞里 對 烏甸尼斯                3.15 $160 confirm
奧特格寧蘭 對 特林素                3.50
艾華爾 對 甘美奧                3.35
戈亞尼恩斯 對 彭美拉斯                3.10

因今晚出外食飯
其餘注碼難以確定
事後再補充

引用:
原帖由 龍一 於 2011-9-25 12:07 發表

卡利亞里 對 烏甸尼斯                3.15 $160 confirm
幸好中返一場...唔係都唔知點好

引用:
原帖由 龍一 於 2011-9-25 12:07 發表
戈亞尼恩斯 對 彭美拉斯                3.10 $60

引用:
原帖由 龍一 於 2011-9-22 20:43 發表
截至2011-09-25  總投注: $680  總回報: $814  回報率: +19%  餘額: +$134

2011-09-22 主客和 星期四 9 小阿根廷人 (主) 對 堤格雷 (客) 和 @ 2.95        $20  輸  -$20
2011-09-24 主客和 星期六 34 般尼茅夫 ...
啲注碼點解一時二十,一時幾場四十,一時八十;如果賭纜計,係一場輸左,下一場加倍,直至去到百六或三百二為止,但我見你一時又多啲,一時又變左六十,咁即係咩纜呢?雖然我知道你有幾場係同時間開波,咁用同一注碼也無可厚非,但之後既場次就會唔知用乜注碼去買喎?依家我見你買得幾亂下,有同一注,買幾注二十蚊,又突然一注百二,與你先前既賭纜規則有出入呢?

發新話題