33 1234
發新話題

7月美洲國家杯

7月美洲國家杯

7月
美洲國家杯
巴西 定 阿根天拿呢

架妹VS辣椒仔
論身材 墨西哥比架妹好喎
論技術 墨西哥同架妹差唔多咋喎
論隊型 唔好以為日本比較好
論豪放 唔好比架妹洗腦 墨西哥都好放架 踼得

提供墨西哥+1

跑馬不忘賭 ball .....
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

引用:
原帖由 longlong1984 於 2011-7-1 16:21 發表
架妹VS辣椒仔
論身材 墨西哥比架妹好喎
論技術 墨西哥同架妹差唔多咋喎
論隊型 唔好以為日本比較好
論豪放 唔好比架妹洗腦 墨西哥都好放架 踼得

提供墨西哥+1
返到HOME 岩岩好
追數成功
3541 02-07-2011
01:30  主客和 星期五 2 新西蘭女足 (主) 對 英格蘭女足 (客)
客 @ 4.50

又亂篤............哈哈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

How many ticket u 亂篤 each time ??? 一時大細, 一時又單雙 !!!
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

引用:
原帖由 DrHorse 於 2011-7-3 22:31 發表

How many ticket u 亂篤 each time ??? 一時大細, 一時又單雙 !!!
only three...............ticket
no more..........kakaka

引用:
原帖由 muimui 於 2011-7-4 06:29 發表

only three...............ticket
no more..........kakaka
why 你啲亂篤咁準架..!?
我都只求中5 關啫, 咁都唔俾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

因為你只係巫師,而佢係神,級數唔同!

10-07-2011
07:21  讓球主客和 星期六 23 紐約紅牛 (主) 對 華盛頓聯隊 (客)
客 [+1] @ 2.35 $

今早馬會請食早餐

33 1234
發新話題